ELDIREKT.se blogg

ELDIREKT.se, Med full koll på LED, lågenergi och elmaterial

Alla förtjänar gott kaffe!

Oavsett om man är på sitt arbete, sitt favoritfik eller i sin förening så vill man ha gott kaffe. Bryggkaffe i olika skepnader, malningar och i olika smaker har man kunnat avnjuta från sin favorit kaffebryggare.  När det kommer till frystorkat kaffe så ställs mycket större krav på maskinen för att få till den där perfekta koppen kaffe. Vi tar nu in serien Instant från Crem International, samma tillverkare som gör våra våra populära Coffee Queen Original kaffebryggare.

Det som är gemensamt för de olika  Instant maskinerna är att de brygger en kopp på ca 10 sekunder, minimalt med underhåll, och alltid gott kaffe.

Finns mindre maskiner till det lilla kontoret och stora multibryggare som passar riktigt stora arbetsplatser och serveringar.

Cafe elite från Coffee Queen

Behöver du hjälp med att välja rätt maskin så tveka inte att höra av dig.
Ring oss gärna! 040-251400.
Se samtliga produkter kaffebryggare och kaffemaskiner från Crem International här>>

Lite off topic. Många hör av sig och undrar varför man ska ska använda sig av kaffe i portionspåsar istället för vanligt finmalet kaffe som hittas i lokala affären när man brygger kaffe i de vanliga Coffee Queen.
Anledningen är ganska enkel. Kaffet i portionspåsarna har en ”taggigare” och något grövre malning. Detta i kombination med att filter till de större bryggarna har något större porer och gör att man kan få en snabbare bryggning av en större mängd kaffe utan att riskera illasmakande kaffe med sump i.
Använder man vanligt finmalet kaffe så kommer det både gå åt mer kaffe, risk för sump och det blir faktiskt inte så gott kaffe heller.

 

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: